Π.Α.Ο Καλυβίων Π.Α.Ο Καλυβίων
 


 

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

(17/02/2017)

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟ Καλυβίων πέρασε ένα υπέροχο πρωϊνό στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στον πανέμορφο χώρο του Ιππικού Ομίλου Κουβάρα, που προσέφερε ευγενικά ο κ. Αντώνης Αντωνίου (επίσης προσέφερε τα αναψυκτικά και τους χυμούς), τα μέλη του ΠΑΟ, δηλαδή τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο προπονητής και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών, οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής και οι γονείς έκοψαν την πίτα για το 2017.

Τυχερός στάθηκε ο επικεφαλής προπονητής των ακαδημιών κ. Τάσος Τριανταφύλλου ο οποίος κέρδισε το φλουρί. Τυχεροί όμως και οι μικροί αστέρες του ΠΑΟ που απόλαυσαν δύο ώρες με παιχνίδι και εκπλήξεις…

Ο πρόεδρος του σωματείου Ν. Πουλόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν όλους τους χορηγούς που στηρίζουν την φετινή προσπάθεια (Επιλογές Υγείας, Θ. Μαρτίνο, Αντ. Αντωνίου, Ταβέρνα Μουρούζης, Πετρόγιαννης, Goldair Handling), όπως επίσης και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης (Φούρνος Παπαγεωργίου, Φούρνος Παπασταύρου, Ζαχαροπλαστείο Παλλής, Πιτσαρία Center).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κ. Γκίνης και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ, Νίκος Φωτόπουλος ο οποίος προσέφερε τους καφέδες.